Lokalodlade snittblommor från Söder

På Söder i Växjö odlar jag sedan våren 2022 snittblommor från vår med Tulpaner och andra lökväxter till sommarens alla härliga blommor, till höstens underbara Dahlior. Allt odlas utan kemiska medel, i takt med naturen. 

Blommorna används till buketter och vissa sorter säljer jag även som lösa snittblommor, exempelvis Dahlior och Zinnior. Jag odlar även en del blommor som går fint att torka så som Eterneller, Risp mm. en del av dessa torkas och används senare till kransar och ibland torkade buketter. 


- Här finns blommorna - 


- Blomterholk - 

På Söder kan du komma och handla i "blomster-holken" som du finner ute vid vägen mot Åkerlidsgatan, där det är självbetjäning. 

Öppet under säsong.

Betalning sker med kontanter eller Swish.

Adress: Idungatan 14A, 352 35 Växjö

Välkommen!


- Torghandel-

Ibland är jag på torghandeln i Växjö med mina blomster, se mina sociala medier för att säkrast se nästkommande torgdag.