Lokalodlade snittblommor från Söder

På Söder i Växjö odlar jag sedan våren 2022 snittblommor från vår med Tulpaner och andra lökväxter till sommarens alla härliga blommor, till höstens underbara Dahlior. Allt odlas utan kemiska medel, i takt med naturen. 

På våren finns det även plantor att köpa av de bästa sorterna snittblommor som jag odlar. 


Här finns blommorna


- Torghandel- 

De flesta lördagar och vissa onsdagar under högsäsong hittar ni mig på stortorget i Växjö, se mina sociala medier för att säkrast se nästkommande torgdag samt öppettider. 

Du kan betala med både kontanter och Swish. 
Välkommen!


- Blomterholk - 

På Söder kan du komma och handla i min självbetjäningsholk som du finner ute vid vägen mot Åkerlidsgatan. 

Här finns lokalodlade snittblommor under säsong, men även kransar, binderier mm. efter säsong. Öppet alla dagar i veckan ca. 09.00 - 21.00. (Mars - December) Stängt de dagar då jag är på torghandel/mässa, se mina sociala medier för att säkrast se dessa dagar. 

Betalning sker med kontanter eller Swish. 

Adress: Idungatan 14A, 352 35 Växjö

Varmt välkommen!

Jag binder även buketter och arrangemang på beställning enligt era önskemål. Kontakta mig • Läs mer

Lokalodlat från Söder i Växjö under säsong!