Teos nyårsdukning 2021

29.12.2021

Här kommer min nyårsdukning, låt dig inspireras! 

Nu vill man ha in vita, ljusa och fräscha färger efter julen, ett litet smakprov av våren kort sagt. Därför använder jag mig av mycket glas i olika storlekar och former, men även några av vårens blommor och blad. 

I mitten av dukningen sätter jag färgen, denna gången i form av en rosaspräcklig Orkidé i en låg glascylinder. 

Vita Orkidéer finns att beställa, se beställningsformulär nedan. 

Häromdagen var jag ute och plockade in del nervissnade blommor och fröställningar, som här på bilden, fröställningar av Rallarros/Mjölke, Renfana och Vass, det blir en superhärlig kontrast i dukningen.

Allt porslin, duk och ljusstakar är gammalt och loppisfynd, så några inköpsställen kan jag inte bidra med denna gång. Men använd som du redan har hemma, det kommer du långt på. Blanda nytt och gammalt för ett fint resultat, plocka fram alla udda glas och tallrikar då det ger en fin variation. 

Jag tog in några kvistar Murgröna som jag fick tina upp ett tag innan de gick att använda. Dessa kvistar lade jag som girlanger mellan glasen och ljusstakarna. Murgrönans fina gröna färg bidrar med en väldigt fräsch känsla.    

Beställ vita Orkidéer

Till dig själv, som present eller till dukningen? - 3 stänglar. 

Pris 140:- /st 

Begränsat antal i lager.  

Betalning med Swish - Leverans hem till dörren inom Växjö centrum eller välj att hämta på Söder. 

Gäller 29/12 - 30/12 

Den totala kostnaden för hela dukningen bortsett från porslinet, duken och ljusstakarna blir ca. 300 - 400:- Om man tar sånt man redan har och använder sånt som finns i naturen. 

Önskar er alla ett riktigt gott nytt år! 

Vi syns 2022!

/ Teo